STN ISO 5667-6: 2005 (75 7051), Kvalita vody. Odber vzoriek Časť 6 Pokyny na odber vzoriek z riek a potokov - Ftorková, Lenka; Hucko, Pavel (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2007)
Táto norma obsahuje slovenskú verziu ISO 5667-6: 2005