STN EN 13832-2: 2006 (83 2502), Ochranná obuv proti chemikáliám Časť 2 Požiadavky na ochrannú obuv proti chemikáliám v laboratórnych podmienkach - Machálek, Robert; Machálková, Marta; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 91 Osobné ochranné prostriedky (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2007)
Táto norma je slovenskou verziou EN 13832-2: 2006
Táto norma nahrádza anglickú verziu STN EN 13832-2 z marca 2007 v celom rozsahu
Spracovateľ: Robert Machálek, Marta Machálková. Technická komisia: TK 91 Osobné ochranné prostriedky
Norma je nahradená normou STN EN 13832-2 z decembra 2019 v celom rozsahu
Keywords: normy