STN EN 13832-3: 2006 (83 2502), Ochranná obuv proti chemikáliám Časť 3 Požiadavky na vysokoochrannú obuv proti chemikáliám v laboratórnych podmienkach - Machálek, Robert; Machálková, Marta (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2007)
Táto norma je slovenskou verziou EN 13832-3: 2006