STN EN 14346: 2006 (83 8241), Charakterizácia odpadov. Výpočet sušiny pomocou stanovenia suchého zvyšku alebo obsahu vody. - Hrabinová, Jarmila (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2007)
Táto norma je slovenskou verziou EN 14346: 2006. Európska norma EN 14346: 2006 má postavenie slovenskej technickej normy