STN EN 14346: 2006 (83 8241), Charakterizácia odpadov. Výpočet sušiny pomocou stanovenia suchého zvyšku alebo obsahu vody. - Hrabinová, Jarmila; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 31 Odpadové hospodárstvo (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2007)
Táto norma je slovenskou verziou EN 14346: 2006. Európska norma EN 14346: 2006 má postavenie slovenskej technickej normy
Spracovateľ: Jarmila Hrabinová. Technická komisia: TK 31 Odpadové hospodárstvo
Norma je zrušená od 1. 9. 2018
Keywords: normy