STN ISO 10083: 2006 [neplatná] (85 2752), Zásobovacie systémy s koncentrátormi kyslíka používané v rozvodoch medicinálneho plynu. - Gatial, Miroslav (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2007)
Táto norma obsahuje slovenskú verziu ISO 10083: 2006