STN ISO 10083: 2006 [neplatná] (85 2752), Zásobovacie systémy s koncentrátormi kyslíka používané v rozvodoch medicinálneho plynu. - Gatial, Miroslav; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 102 Zdravotnícke pomôcky (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2007)
Táto norma obsahuje slovenskú verziu ISO 10083: 2006
Norma je neplatná od 1. 8. 2022
Spracovateľ: Miroslav Gatial. Technická komisia: TK 102 Zdravotnícke pomôcky
Keywords: normy