STN EN 3-9: 2006 (92 0501), Prenosné hasiace prístroje Časť 9 Dodatočné požiadavky k EN 3-7 na tlakovú odolnosť hasiacich prístrojov CO2 - Sulík, Štefan (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2007)
Táto norma je slovenskou verziou EN 3-9: 2006. Európska norma EN 3-9: 2006 má postavenie slovenskej technickej normy