STN EN 3-9: 2006 (92 0501), Prenosné hasiace prístroje Časť 9 Dodatočné požiadavky k EN 3-7 na tlakovú odolnosť hasiacich prístrojov CO2 - Sulík, Štefan; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 17 Bezpečnosť a ochrana pred požiarmi (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2007)
Táto norma je slovenskou verziou EN 3-9: 2006. Európska norma EN 3-9: 2006 má postavenie slovenskej technickej normy
Táto norma spolu s STN EN 3-8 nahrádza STN EN 3-3 z júna 1998 v celom rozsahu
Spracovateľ: Štefan Sulík. Technická komisia: TK 17 Bezpečnosť a ochrana pred požiarmi
Dátum účinnosti opravy normy: marec 2008
Keywords: normy