STN EN 13501-4: 2007 (92 0850), Klasifikácia požiarnych charakteristík stavebných výrobkov a prvkov stavieb Časť 4 Klasifikácia využívajúca údaje zo skúšok požiarnej odolnosti prvkov zariadení na odvod splodín horenia - Rástocká, Anna (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2007)
Táto norma je slovenskou verziou EN 13501-4: 2007. Európska norma EN 13501-4: 2007 má postavenie slovenskej technickej normy