STN 34 7410-15: 2006, Káble a vodiče s termoplastickou izoláciou na menovité napätie do 450/750 V vrátane Časť 15 Jednožilové káble na pevné uloženie izolované bezhalogénovou termoplastickou zmesou - Čermáková, Dagmar (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2007)
Táto norma obsahuje HD 21.15 S1: 2006