STN 34 7410-15: 2006, Káble a vodiče s termoplastickou izoláciou na menovité napätie do 450/750 V vrátane Časť 15 Jednožilové káble na pevné uloženie izolované bezhalogénovou termoplastickou zmesou - Čermáková, Dagmar; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 53 Káble a elektroizolačné materiály (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2007)
Táto norma obsahuje HD 21.15 S1: 2006
Spracovateľ: Dagmar Čermáková. Technická komisia: TK 53 Káble a elektroizolačné materiály
Keywords: normy