STN EN 60923/A1: 2006 (36 0514), Príslušenstvo svetelných zdrojov. Predradníky výbojok (iných ako trubicové žiarivky). Prevádzkové požiadavky. Zmena A1. - Čermáková, Dagmar (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2007)
Táto zmena A1 STN EN 60923: 2006 je slovenskou verziou EN 60923: 2005/A1: 2006. Európska norma EN 60923: 2005/A1: 2006 má postavenie slovenskej technickej normy