STN EN 60923/A1: 2006 (36 0514), Príslušenstvo svetelných zdrojov. Predradníky výbojok (iných ako trubicové žiarivky). Prevádzkové požiadavky. Zmena A1. - Čermáková, Dagmar; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 20 Svetelné zdroje, svietidlá a ich príslušenstvo (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2007)
Táto zmena A1 STN EN 60923: 2006 je slovenskou verziou EN 60923: 2005/A1: 2006. Európska norma EN 60923: 2005/A1: 2006 má postavenie slovenskej technickej normy
Táto norma nahrádza anglickú verziu STN EN 60923/A1 z februára 2007 v celom rozsahu
Spracovateľ: Dagmar Čermáková. Technická komisia: TK 20 Svetelné zdroje, svietidlá a ich príslušenstvo
Keywords: normy