STN EN 60335-2-2/A2: 2006 (36 1055), Elektrické spotrebiče pre domácnosť a na podobné účely. Bezpečnosť Časť 2-2 Osobitné požiadavky na vysávače a čistiace spotrebiče odsávajúce vodu. Zmena A2 - Vámošiová, Iveta (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2007)
Táto zmena A2 STN EN 60335-2-2: 2004 je slovenskou verziou EN 60335-2-2: 2003/A2: 2006. Európska norma EN 60335-2-2: 2003/A2: 2006 má postavenie slovenskej technickej normy