STN EN 60745-2-1/A11: 2007 (36 1550), Elektrické ručné náradie. Bezpečnosť Časť 2-1 Osobitné požiadavky na vŕtačky a príklepové vŕtačky. Zmena A11 - Čermáková, Dagmar (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2007)
Táto zmena A11 STN EN 60745-2-1: 2004 je slovenskou verziou EN 60745-2-1: 2003/A11: 2007. Európska norma EN 60745-2-1: 2003/A11: 2007 má postavenie slovenskej technickej normy