STN EN 60745-2-1/A11: 2007 (36 1550), Elektrické ručné náradie. Bezpečnosť Časť 2-1 Osobitné požiadavky na vŕtačky a príklepové vŕtačky. Zmena A11 - Čermáková, Dagmar; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 10 Elektrické spotrebiče pre domácnosť a elektrické ručné náradie (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2007)
Táto zmena A11 STN EN 60745-2-1: 2004 je slovenskou verziou EN 60745-2-1: 2003/A11: 2007. Európska norma EN 60745-2-1: 2003/A11: 2007 má postavenie slovenskej technickej normy
Spracovateľ: Dagmar Čermáková. Technická komisia: TK 10 Elektrické spotrebiče pre domácnosť a elektrické ručné náradie
Keywords: normy