STN EN 1154: 1996 (16 6235), Stavebné kovanie. Riadené dverové zatváracie zariadenia. Požiadavky a skúšobné metódy. - Mikolai, Imrich; Olbřimek, Juraj (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2000)
Táto národná norma je identická s EN 1154: 1996