STN EN 1154: 1996 (16 6235), Stavebné kovanie. Riadené dverové zatváracie zariadenia. Požiadavky a skúšobné metódy. - Mikolai, Imrich; Olbřimek, Juraj; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická normalizačná komisia č. 16 Drevárske výrobky (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2000)
Táto národná norma je identická s EN 1154: 1996
Táto norma nahrádza STN 16 6232 z decembra 1993 a STN 16 6233 z decembra 1993 v celom rozsahu
Spracovateľ: Imrich Mikolai, Juraj Olbřimek. Technická normalizačná komisia: TNK 16 Drevárske výrobky
Dátum účinnosti opravy normy: júl 2007
Keywords: normy