STN EN 1155: 1997 (16 6236), Stavebné kovanie. Elektricky ovládané zariadenia nastavujúce otvorenie otočných dverí. Požiadavky a skúšobné metódy. - Mikolai, Imrich; Olbřimek, Juraj (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2000)
Táto národná norma je identická s EN 1155: 1997