STN EN 1154/A1: 2002 (16 6235), Stavebné kovanie. Riadené dverové zatváracie zariadenia. Požiadavky a skúšobné metódy. Zmena A1. - Remiar, Ján; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č.96 Otvorové výplne a ľahké obvodové plášte (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2004)
Táto zmena A1 STN EN 1154: 2000 je slovenskou verziou EN 1154: 1996/A1: 2002. Európska norma EN 1154: 1996/A1: 2002 má postavenie slovenskej technickej normy
Spracovateľ: Ján Remiar. Technická komisia: TK 96 Otvorové výplne a ľahké obvodové plášte
Keywords: normy