STN EN 1155/A1: 2002 (16 6236), Stavebné kovanie. Elektricky ovládané zariadenia nastavujúce otvorenie otočných dverí. Požiadavky a skúšobné metódy. Zmena A1. - Remiar, Ján; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 96 Otvorové výplne a ľahké obvodové plášte (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2004)
Táto zmena A1 STN EN 1155: 2000 je slovenskou verziou EN 1155: 1997/A1: 2002. Európska norma EN 1155: 1997/A1: 2002 má postavenie slovenskej technickej normy
Spracovateľ: Ján Remiar. Technická komisia: TK 96 Otvorové výplne a ľahké obvodové plášte
Keywords: normy