STN EN ISO 14555: 2006 (05 0324), Zváranie. Oblúkové priváranie svorníkov a tŕňov z kovových materiálov (ISO 14555: 2006). - Paldanová, Iveta; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická normalizačná komisia č. 11 Zváranie a príbuzné procesy (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2007)
Táto norma je slovenskou verziou EN ISO 14555: 2006. Európska norma EN ISO 14555: 2006 má postavenie slovenskej technickej normy
Táto norma nahrádza anglickú verziu STN EN ISO 14555 z mája 2007 v celom rozsahu
Spracovateľ: Iveta Paldanová. Technická normalizačná komisia: TNK 11 Zváranie a príbuzné procesy
Keywords: normy