STN EN 161: 2007 (06 1803), Samočinné uzatváracie ventily horákov na plynné palivá a spotrebičov na plinné palivá. - Rypák, Rudolf (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2007)
Táto norma je slovenskou verziou EN 161: 2007. Európska norma EN 161: 2007 má postavenie slovenskej technickej normy