STN EN 13480-8: 2007 (13 3410), Kovové priemyselné potrubia Časť 8 Doplnkové požiadavky na potrubia z hliníka a hliníkových zliatin - Rypák, Rudolf (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2007)
Táto norma je slovenskou verziou EN 13480-8: 2007. Európska norma EN 13480-8: 2007 má postavenie slovenskej technickej normy