STN EN 13480-8: 2007 (13 3410), Kovové priemyselné potrubia Časť 8 Doplnkové požiadavky na potrubia z hliníka a hliníkových zliatin - Rypák, Rudolf; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 87 Diaľkovodná preprava tekutých uhľovodíkov (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2007)
Táto norma je slovenskou verziou EN 13480-8: 2007. Európska norma EN 13480-8: 2007 má postavenie slovenskej technickej normy
V náväznosti na vydanie súboru STN EN 13480, časti 1 až 8, nahrádza sa STN 13 0020 zo 4.8.1971 v celom rozsahu
Spracovateľ: Rudolf Rypák. Technická komisia: TK 87 Diaľkovodná preprava tekutých uhľovodíkov
Norma je nahradená normou STN EN 13480-8 z mája 2013 v celom rozsahu
Keywords: normy