STN EN 60695-4: 2006 (34 5630), Skúšanie nebezpečenstva požiaru Časť 4 Terminológia súvisiaca s požiarnymi skúškami elektrotechnických výrobkov - Roháč, Pavol; Adamec, Vladimír (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2007)
Táto norma je slovenskou verziou EN 60695-4: 2006. Europska norma EN 60695-4: 2006 má postavenie slovenskej technickej normy