STN EN 60695-4: 2006 (34 5630), Skúšanie nebezpečenstva požiaru Časť 4 Terminológia súvisiaca s požiarnymi skúškami elektrotechnických výrobkov - Roháč, Pavol; Adamec, Vladimír; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 53 Káble a elektroizolačné materiály (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2007)
Táto norma je slovenskou verziou EN 60695-4: 2006. Europska norma EN 60695-4: 2006 má postavenie slovenskej technickej normy
Táto norma nahrádza STN EN 60695-4 z júna 2002 v celom rozsahu. STN EN 60695-4 z júna 2002 sa múže súbežne s touto normou používať do 1.10.2009
Spracovateľ: Pavol Roháč, Vladimír Adamec. Technická komisia: TK 53 Káble a elektroizolačné materiály
Keywords: normy