STN EN 60947-5-8: 2006 (35 4101), Nízkonapäťové spínacie a riadiace zariadenia Časť 5-8 Prístroje riadiacich obvodov a spínacie prvky. Trojpolohové povelové spínače - Čatlošová, Gabriela; Čatloš, Marcel; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 82 Elektrické prístroje a rozvádzače (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2007)
Táto norma je slovenskou verziou EN 60947-5-8: 2006. Európska norma EN 60947-5-8: 2006 má postavenie slovenskej technickej normy
Spracovateľ: Gabriela Čatlošová, Marcel Čatloš. Technická komisia: TK 82 Elektrické prístroje a rozvádzače
Keywords: normy