STN EN 61326-2-4: 2007 (35 6508), Elektrické zatriadenia na meranie, riadenie a laboratórne použitie. Požiadavky na elektromagnetickú kompatibilitu Časť 2-4 Osobitné požiadavky. Skúšobné konfigurácie, prevádzkové podmienky a kritériá funkčnej spôsobilosti sledovačov izolačného stavu podľa IEC 61557-8 a zariadení na lokalizáciu miesta poruchy izolácie podľa IEC 61557-9 - Kováčik, Milan; Meniar, Juraj (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2007)
Táto norma je slovenskou verziou EN 61326-2-4: 2006. Európska norma EN 61326-2-4: 2006 má postavenie slovenskej technickej normy