STN EN 61326-2-4: 2007 (35 6508), Elektrické zatriadenia na meranie, riadenie a laboratórne použitie. Požiadavky na elektromagnetickú kompatibilitu Časť 2-4 Osobitné požiadavky. Skúšobné konfigurácie, prevádzkové podmienky a kritériá funkčnej spôsobilosti sledovačov izolačného stavu podľa IEC 61557-8 a zariadení na lokalizáciu miesta poruchy izolácie podľa IEC 61557-9 - Kováčik, Milan; Meniar, Juraj; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 104 Riadenie priemyselných procesov (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2007)
Táto norma je slovenskou verziou EN 61326-2-4: 2006. Európska norma EN 61326-2-4: 2006 má postavenie slovenskej technickej normy
Táto norma spolu so súborom noriem STN EN 61326 z apríla 2007 nahrádza STN EN 61326 z decembra 2001 v celom rozsahu. STN EN 61326 z decembra 2001 sa môže súbežne s touto normou a so súborom noriem STN EN 61326 používať do 1.2.2009
Spracovateľ: Milan Kováčik, Juraj Meniar. Technická komisia: TK 104 Riadenie priemyselných procesov
Norma je nahradená normou STN EN 61326-2-4 z októbra 2013 v celom rozsahu. Používať sa môže do 14. 8. 2015
Keywords: normy