STN EN 61347-2-7: 2006 (36 0511), Ovládacie zariadenia svetelných zdrojov Časť 2-7 Osobitné požiadavky na elektronické predradníky napájané jednosmerným prúdom na núdzové osvetlenie - Čatlošová, Gabriela; Čatloš, Marcel (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2007)
Táto norma je slovenskou verziou EN 61347-2-7: 2006. Európska norma EN 61347-2-7: 2006 má postavenie slovenskej technickej normy