STN EN 61347-2-7: 2006 (36 0511), Ovládacie zariadenia svetelných zdrojov Časť 2-7 Osobitné požiadavky na elektronické predradníky napájané jednosmerným prúdom na núdzové osvetlenie - Čatlošová, Gabriela; Čatloš, Marcel; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 20 Svetelné zdroje, svietidlá a ich príslušenstvo (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2007)
Táto norma je slovenskou verziou EN 61347-2-7: 2006. Európska norma EN 61347-2-7: 2006 má postavenie slovenskej technickej normy
Táto norma nahrádza STN EN 61347-2-7 z novembra 2002 v celom rozsahu. STN EN 61347-2-7 z novembra 2002 sa môže súbežne s touto normou používať do 1.11.2009
Spracovateľ: Gabriela Čatlošová, Marcel Čatloš. Technická komisia: TK 20 Svetelné zdroje, svietidlá a ich príslušenstvo
Norma je nahradená normou STN EN 61347-2-7 z novembra 2012 v celom rozsahu. Používať sa môže do 11. 1. 2015
Keywords: normy