STN EN 61347-2-13: 2006 (36 0511), Ovládacie zariadenia svetelných zdrojov Časť 2-13 Osobitné požiadavky na elektronické ovládacie zariadenia modulov LED napájané jednosmerným alebo striedavým prúdom - Čermáková, Dagmar (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2007)
Táto norma je slovenskou verziou EN 61347-2-13: 2006. Európska norma EN 61347-2-13: 2006 má postavenie slovenskej technickej normy