STN EN 61347-2-13: 2006 (36 0511), Ovládacie zariadenia svetelných zdrojov Časť 2-13 Osobitné požiadavky na elektronické ovládacie zariadenia modulov LED napájané jednosmerným alebo striedavým prúdom - Čermáková, Dagmar; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 20 Svetelné zdroje, svietidlá a ich príslušenstvo (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2007)
Táto norma je slovenskou verziou EN 61347-2-13: 2006. Európska norma EN 61347-2-13: 2006 má postavenie slovenskej technickej normy
Táto norma nahrádza anglickú verziu STN EN 61347-2-13 z februára 2007 v celom rozsahu
Spracovateľ: Dagmar Čermáková. Technická komisia: TK 20 Svetelné zdroje, svietidlá a ich príslušenstvo
Keywords: normy