STN EN 61048: 2006 (36 0525), Príslušenstvo svetelných zdrojov. Kondenzátory do obvodov trubicových žiariviek a iných výbojok. Všeobecné a bezpečnostné požiadavky. - Čermáková, Dagmar (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2007)
Táto norma je slovenskou verziou EN 61048: 2006. Európska norma EN 61048: 2006 má postavenie slovenskej technickej normy