STN EN 61048: 2006 (36 0525), Príslušenstvo svetelných zdrojov. Kondenzátory do obvodov trubicových žiariviek a iných výbojok. Všeobecné a bezpečnostné požiadavky. - Čermáková, Dagmar; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 20 Svetelné zdroje, svietidlá a ich príslušenstvo (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2007)
Táto norma je slovenskou verziou EN 61048: 2006. Európska norma EN 61048: 2006 má postavenie slovenskej technickej normy
Táto norma nahrádza anglickú verziu STN EN 61048 z februára 2007 a STN EN 61048 z júla 1997 v celom rozsahu. STN EN 61048 z júla 1997 sa múže súbežne s touto normou používať do 1.5.2009
Spracovateľ: Dagmar Čermáková. Technická komisia: TK 20 Svetelné zdroje, svietidlá a ich príslušenstvo
Keywords: normy