STN EN 60598-2-13: 2006 (36 0600), Svietidlá Časť 2-13 Osobitné požiadavky. Svietidlá zapustené do zeme - Čermáková, Dagmar (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2007)
Táto norma je slovenskou verziou EN 60598-2-13: 2006 vrátane EN 60598-2-13: 2006/Cor. Dec. 2006. Európska norma EN 60598-2-13: 2006 má postavenie slovenskej technickej normy