STN EN 60745-1: 2006 (36 1550), Elektrické ručné náradie. Bezpečnosť Časť 1 Všeobecné požiadavky - Čermáková, Dagmar (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2007)
Táto norma je slovenskou verziou EN 60745-1: 2006. Európska norma EN 60745-1: 2006 má postavenie slovenskej technickej normy