STN EN 60745-1: 2006 (36 1550), Elektrické ručné náradie. Bezpečnosť Časť 1 Všeobecné požiadavky - Čermáková, Dagmar; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 10 Elektrické spotrebiče pre domácnosť a elektrické ručné náradie (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2007)
Táto norma je slovenskou verziou EN 60745-1: 2006. Európska norma EN 60745-1: 2006 má postavenie slovenskej technickej normy
Táto norma nahrádza STN EN 60745-1 z augusta 2004 v celom rozsahu. STN EN 60745-1 z augusta 2004 sa môže súbežne s touto normou používať do 1.6.2009
Spracovateľ: Dagmar Čermáková. Technická komisia: TK 10 Elektrické spotrebiče pre domácnosť a elektrické ručné náradie
Norma je nahradená normou STN EN 60745-1 z marca 2010 v celom rozsahu
Keywords: normy