STN EN 50085-2-1: 2007 (37 0010), Elektroinštalačné úložné kanály a elektroinštalačné uzavreté žľaby Časť 2-1 Elektroinštalačné úložné kanály a elektroinštalačné uzavreté žľaby určené na montáž na steny a stropy - Tomo, Jozef; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 82 Elektrické prístroje a rozvádzače (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2007)
Táto norma je slovenskou verziou EN 50085-2-1: 2006. Európska norma EN 50085-2-1: 2006 má postavenie slovenskej technickej normy
Spracovateľ: Jozef Tomo. Technická komisia: TK 82 Elektrické prístroje a rozvádzače
Keywords: normy