STN EN 14994: 2007 (38 9616), Ochranné systémy na uvoľňovanie tlaku pri výbuchu plynu. - Rypák, Rudolf (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2007)
Táto norma je slovenskou verziou EN 14994: 2007. Európska norma EN 14994: 2007 má postavenie slovenskej technickej normy