STN EN 570: 2007 (42 1422), Hliník a zliatiny hliníka. Kaloty na spätné pretlačovanie vyrobené z tvárnených polotovarov. Špecifikácia. - Pivoňka, Michal (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2007)
Táto norma je slovenskou verziou EN 570: 2007. Európska norma EN 570: 2007 má postavenie slovenskej technickej normy