STN EN 570: 2007 (42 1422), Hliník a zliatiny hliníka. Kaloty na spätné pretlačovanie vyrobené z tvárnených polotovarov. Špecifikácia. - Pivoňka, Michal; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 45 Oceľ, hliník a neželezné kovy (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2007)
Táto norma je slovenskou verziou EN 570: 2007. Európska norma EN 570: 2007 má postavenie slovenskej technickej normy
Táto norma nahrádza STN EN 570 zo septembra 2001 v celom rozsahu
Spracovateľ: Michal Pivoňka. Technická komisia: TK 45 Oceľ, hliník a neželezné kovy
Keywords: normy