STN EN ISO 20483: 2007 (46 1033), Obilniny a strukoviny. Stanovenie obsahu dusíka a výpočet približného obsahu bielkovín. Kjeldahlova metóda (ISO 20483: 2006). - Polák, Marián (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2007)
Táto norma je slovenskou verziou EN ISO 20483: 2006. Európska norma EN ISO 20483: 2006 má postavenie slovenskej technickej normy