STN EN ISO 20483: 2007 (46 1033), Obilniny a strukoviny. Stanovenie obsahu dusíka a výpočet približného obsahu bielkovín. Kjeldahlova metóda (ISO 20483: 2006). - Polák, Marián; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 78 Poľnohospodárske produkty a potravinárske výrobky (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2007)
Táto norma je slovenskou verziou EN ISO 20483: 2006. Európska norma EN ISO 20483: 2006 má postavenie slovenskej technickej normy
Spracovateľ: Marián Polák. Technická komisia: TK 78 Poľnohospodárske produkty a potravinárske výrobky
Norma je nahradená normou STN EN ISO 20483 z júna 2014 v celom rozsahu
Keywords: normy