STN EN 14975: 2006 (49 3802), Povalové rebríky. Požiadavky, označovanie a skúšanie. - Šúriková, Anna (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2007)
Táto norma je slovenskou verziou EN 14975: 2006. Európska norma EN 14975: 2006 má postavenie slovenskej technickej normy