STN EN 14975: 2006 (49 3802), Povalové rebríky. Požiadavky, označovanie a skúšanie. - Šúriková, Anna; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 16 Drevárske výrobky (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2007)
Táto norma je slovenskou verziou EN 14975: 2006. Európska norma EN 14975: 2006 má postavenie slovenskej technickej normy
Spracovateľ: Anna Šúriková. Technická komisia: TK 16 Drevárske výrobky
Norma je nahradená normou STN EN 14975 + A1 z novembra 2010 v celom rozsahu
Keywords: normy