STN EN ISO 12156-1: 2006 (65 6132), Motorová nafta. Stanovenie mazivosti s využitím vysokofrekvenčného trecieho mechanizmu (HFRR) Časť 1 Skúšobná metóda (ISO 12156-1: 2006) - Vrbová, Miriam (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2007)
Táto norma je slovenskou verziou EN ISO 12156-1: 2006. Európska norma EN ISO 12156-1: 2006 má postavenie slovenskej technickej normy