STN EN ISO 12156-1: 2006 (65 6132), Motorová nafta. Stanovenie mazivosti s využitím vysokofrekvenčného trecieho mechanizmu (HFRR) Časť 1 Skúšobná metóda (ISO 12156-1: 2006) - Vrbová, Miriam; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 50 Ropa a výrobky z ropy (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2007)
Táto norma je slovenskou verziou EN ISO 12156-1: 2006. Európska norma EN ISO 12156-1: 2006 má postavenie slovenskej technickej normy
Táto norma nahrádza STN EN ISO 12156-1 z marca 2003 v celom rozsahu
Spracovateľ: Miriam Vrbová. Technická komisia: TK 50 Ropa a výrobky z ropy
Keywords: normy